DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

ONZE DOCENTEN

Oceana begon op vierjarige leeftijd te dansen bij Dansgroep Do Si Do. Doorheen de jaren heeft ze verschillende dansstijlen ontdekt en dit zowel binnen als buiten de muren van onze dansgroep. In oktober 2017 behaalde ze het diploma ‘dansdocent’. Dansen is echt haar passie! Oceana geeft les aan de groepen Predans, Hiphop en Jazz.

Shaddaï is 26 jaar en startte op 12 jarige leeftijd met dansen bij Pirouette waar ze de basis en de cultuur van Hip Hop leerde kennen.

Voor haar is Hip Hop de sleutel die de deur voor haar opende. 

Shaddaï heeft al enkele jaren danservaning en is heel enthousiast om haar passie te delen met haar dansers . 

Haar moto: "Take your passion and make it happen!"

Tessa kan zich geen tijd meer herinneren dat ze niet aan het dansen was. Als tiener startte ze haar dansparcour bij Helicon, waar ze tot op heden nog steeds bij danst. Op een dag kreeg ze de mogelijkheid om haar dansdiploma te behalen en dat was een droom die uitkwam. Op 18-jarige leeftijd begon ze met veel goesting zelf dansles te geven bij haar dansfgroep aan verschillende leeftijden. Vorig jaar gaf ze zelfs BBB-lessen aan senioren. Met haar diploma van Danskant op zak, enkele jaren danservaring en heel veel enthousiasme, hoopt ze de dansers van Do Si Do veel dansplezier te bezorgen. Za zal lesgeven aan de groep 'Dance Workout'.

Elke werd dankzij haar mama (stichter van Dansgroep Do Si Do) al heel vroeg betrokken in de wereld van dans. Haar eerste echte danspassen zette ze op vierjarige leeftijd. In februari 2007 behaalde ze het diploma ‘dansdocent’ en sinds dien geeft ze haar passie door aan anderen. Ze heeft doorheen de jaren in bijna al onze groepen les gegeven, wat volgens haar een heel boeiende afwisseling was aangezien elke groep zijn eigen benadering nodig heeft.

Nouche is de stichter van onze dansgroep en geeft nog steeds les met

Elke, haar dochter. Zij gaf enkele jaren geleden haar voorzitterschap

door aan Elke maar lesgeven blijft ze met zeer veel plezier doen.

Dansen is voor haar heel ontspannend en een leuke manier om nieuwe

mensen te leren kennen.