Bestuur en lesgevers

Dansgroep DoSiDo

Mail ons: info@dosido.be

© 2018

Bestuur en lesgevers

Het bestuur:


Elke De Boeck – voorzitter     Anne-Marie Martins – bestuurslid     Ines Melotte – bestuurslidDe lesgevers:


Oceana begon op vierjarige leeftijd te dansen bij Dansgroep Do Si Do. Doorheen de jaren heeft ze verschillende dansstijlen ontdekt en dit zowel binnen als buiten de muren van onze dansgroep. In oktober 2017 behaalde ze  het diploma ‘dansdocent’. Dansen is echt haar passie!


Elke werd dankzij haar mama (stichter van Dansgroep Do Si Do) al heel vroeg betrokken in de wereld van dans. Haar eerste echte danspassen zette ze op vierjarige leeftijd. In februari 2007 behaalde ze het diploma ‘dansdocent’ en sinds dien geeft ze haar passie door aan anderen. Ze heeft doorheen de jaren in bijna al onze groepen les gegeven, wat volgens haar een heel boeiende afwisseling was aangezien elke groep zijn eigen benadering nodig heeft.Lien startte met dansen op zesjarige leeftijd. Nadien heeft zij haar passie verder gezet in verschillende dansscholen, waar ze dan ook heel wat ervaring heeft opgedaan in verschillende dansstijllen. Ze heeft ook al enige ervaring in het lesgeven en dit in verschillende leeftijdsgroepen.

Nouche is de stichter van onze dansgroep en geeft nog steeds les met Elke, haar dochter. Vorig jaar gaf zij haar voorzitterschap door aan Elke maar lesgeven blijft ze met zeer veel plezier doen. Dansen is voor haar heel ontspannend en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.